Wine&Food Noble Night 2018

MAMY TO – RESTAURACJA BOLETUS ZOSTAŁA LAUREATEM KONKURSU WINE & FOOD NOBLE NIGHT!

 

I miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii DANIE GŁÓWNE



II miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii PRZYSTAWKA

Noble Night 2019 Zamek Kliczków Mariusz Kucharczak

Pełne wyniki w obu kategoriach:

III miejsce:
Przystawka – Fiorentina Ristorante
Danie Główne – Restauracja Sztuczka

 

II miejsce:
Przystawka – Boletus Zamek Kliczków
Danie Główne – Fiorentina Ristorante

 

I miejsce:
Przystawka – Restauracja Sztuczka
Danie Główne – Boletus Zamek Kliczków

Za nami 11. Gala Wine&Food Noble Night!

Była to jedyna w swoim rodzaju uczta dla zmysłów. Podczas wyjątkowej kolacji, udaliśmy się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw. Rozkosz podniebienia zapewniły – stworzone specjalnie na tę okazję, przez Szefów kuchni dwunastu restauracji konkursowych – autorskie menu składające się z przystawki i dania głównego. Całość zamknął pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego.

 


Konkurs Wine&Food Noble Night składał się z dwóch etapów. W pierwszej kolejności następowała selekcja nadesłanych zgłoszeń i wybór 12 finałowych restauracji. W trakcie kwalifikacji sprawdzana była karta menu, dobór smaków, jakość obsługi oraz dbałość o aranżację wnętrza.

Noble Night 2019 Zamek Kliczków Mariusz Kucharczak
Noble Night 2019 Zamek Kliczków Mariusz Kucharczak