Restauracja Boletus

Kuchnia pachnąca aromatami okolicznych lasów, regionalnymi produktami od lokalnych dostawców i tradycyjne receptury sprawiają, że dania powstające w naszej restauracji są czymś wyjątkowym.

Każdy z Was, kto miał okazję spróbować Naszej Zamkowej kuchni zapewne zastanawia się kto odpowiada za jej smak, wygląd i staranność wykonania. Na czele naszej kuchni, serca Zamku Kliczków, stoi skromna, uwielbiana przez wszystkich i nad wyraz empatyczna kobieta  – Sylwia Rudkowska.  Obdarzona stoickim spokojem, miłośniczka tradycyjnej kuchni polskiej w połączeniu
z nowoczesnością.

Każde danie, które trafia na stół Naszych Gości jest następstwem ciężkiej pracy, doświadczenia i pasji. Przekonajcie się o tym osobiście.

Restauracja Boletus od lat znajduje się na kulinarnym szlaku – Smaki Dolnego Śląska.

Wyjątkowa kolacja dla dwojga

Restauracja Boletus zaprasza na wyjątkową kolację dla dwojga, podczas której przeżyjesz niesamowite chwile, delektując się najlepszą kuchnią regionalną.

Warto skorzystać z powiedzenia „Droga do serca prowadzi przez żołądek.” i spróbować wszystkich polskich smaków restauracji Boletus.